cid03
29 de de novembre de 2023
La gimnasta olímpica Almudena Cid parla de com superar les dificultats de la vida
Darrera xerrada del programa d'activitats al voltant del 25 de novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

Ahir dimarts 28 d'abril la gimnasta olímpica Almudena Cid fou l'encarregada de cloure el programa d'activitats al voltant del 25 de novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

El Centre Culturla va acollir esta xerrada en la que Almudena Cid va repassar la seua trajectòria vital i va explicar com la seua preparació com a esportista d'èlit fou clau a l'hora de superar els entrebancs que va anar trobant tant en el vessant esportiu com en el personal.

La gimnastaca feu un recorregut en el que va incloure les seues experiències al món de la rítmica des dels seus inicis fins a les seues 4 participacions olímpiques i va parlar de les conseqüències tant físiques com anímiques de tot este gran esforç.

Les preguntes del públic, format bàsicament per joves practicants de gimnàstica rítmica, van tancar esta interesant xerrada on es va parlar d'autoestima, de cuidar-se i d'esforçar-se, això sí, sense arribar mai a un innecessari sacrifici.

cid03

cid02 

cid01