nou_acces_estacio_metro
04 de de gener de 2024
Arranquen les obres de modernització de l'estació de Metro
En esta primera fase es construirà un nou accés a l'andana sud

La Generalitat Valenciana, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), té previst iniciar este proper 8 de gener les obres de remodelació de l'estació de Picanya per a fer-la completament accessible i dotar-la de nous accessos i línies de validació.

Un nou accés provissional

En estes primeres obres es farà un primer accés provissional en la zona oest a l'andana sud que permetrà tancar el pas per la zona est en el moment que s'inicien les obres definitives previstes per la Generalitat Valenciana. 

Una nova estació totalment accessible

Estes obres suposen la demolició i canvi de tots els accessos actuals, de manera que a l'estació sol s'accedirà pel vestíbul de l'edifici i per dos punts de validació de nova construcció.

A l'estació, que comptarà amb un tancament perimetral i l'ampliació de totes dues andanes, se li dotarà d'un nou pas inferior entre andanes amb escales i ascensors en tots dos marges. A més, per a protegir als usuaris de la pluja i el sol, les escales del pas inferior comptaran amb marquesines amb sostre translúcid.

En estes obres també, s'instal·laran dos passos de control i accés, de manera que només els usuaris del servei de metro podran accedir a les andanes. Una d'aquests passos estarà situat al costat de l'edifici de l'estació per a permetre l'accés de Persones de Mobilitat Reduïda (PMR). L'altre estarà situat en l'andana direcció València.

Vídeo el projecte ací.

 

nou_acces_estacio_metro
Vídeos relacionats
Projecte reforma estació de metro.
19 de de maig de 2021

Projecte reforma estació de metro.

Notícies relacionades