plantilla_programa_activitats_esportives_24_25
13 de de setembre de 2024
Inscripcions a les activitats esportives curs 24/25
Nou procediment

En este nou curs 2024/2025, la renovació i nova inscripció a les activitats esportives es realitzarà amb un nou procedit vinculat a un nova plataforma d'inscricpions.

 

Renovacions (sols programació persones joves i adultes)

Totes aquelles persones inscrites en el darrer trimestre del passat curs 2023/2024 rebrà un correu electrònic a partir del dia 19/09 amb l'enllaç per a procedir a la renovació de la inscripció i realitzar el corresponent pagament mitjantçant targeta de crèdit. Per a garantir disposar de plaça esta renovació s'haurà de fer abans de l'inici de tramitació de noves inscripcions.

 

Noves inscripcions

Persones majors de 65 anys
Des de dimarts 24 de setembre (09.00h) s'obrirà el termini per a tramitar (tant on-line com de forma presencial) les inscripcions a les activitats esportives per a persones majors de 65. 

Persones joves i adultes
Des de dijous 26 de setembre (09.00h) s'obrirà el termini per a tramitar (tant on-line com de forma presencial) les inscripcions a les activitats esportives per a joves/adults.

Menudes i menuts
Des de dimecres 25 de setembre (09.00h) s'obrirà el termini per a tramitar (tant on-line com de forma presencial) les inscripcions a les activitats esportives per a xiquetes i xiquets (escoles esportives).

 

PLATAFORMA D'INSCRIPCIONS I RENOVACIONS ACÍ

 

Més informació:

plantilla_programa_activitats_esportives_24_25