Mini Olimpiada 30 Setmana Esportiva DSC_0492
01 de de juny de 2012
Una vesprada de GRAN esport en talla menuda
La Setmana Esportiva arriba a la 30 edició

Trenta anys, 3 dècades, a eixa important edat ha arribat enguany la Setmana Esportiva de Picanya.
Entre el dilluns 28 de maig i el dissabte dia 2 de juny diferents activitats han reunit als esportistes més joves del nostre poble.
La Setmana Esportiva suposa el punt i final per a la temporada de les escoles esportives municipals i una oportunitat magnífica que comprovar els progressos de menuts i menudes en modalitats com ara el xiquiritme, els escacs, la gimnàstica rítmica, el patinatge, el futbol sala, el judo, l'atletisme i fins i tot el tennis.

Mini-Olimpiada
Sens dubte, el moment més espectacular arribà amb la disputa de la Mini-Olimpiada el divendres dia 1 per la vesprada i al Poliesportiu. Allí, a poqueta nit, els respresentants dels centres educatius del nostre poble competiren en diferents modalitats atlètiques en una jornada absolutament espectacular que plenà les grades d'un públic entusiasta durant més de tres hores d'esforç, emocions i, per damunt de tot, ganes de fruir de l'esport.
Allà estàven menuts i menudes d'avui, però també vam trobar a pares i mares que en el seu dia van competir en aquestes Mini-Olimpiades i que ara acompanyaven els seus fills i filles i recordaven, amb certa nostàlgia, la seua participació ja fa un bon grapat d'anys. També estaven allà els i les mestres, joves i veterans (fins i tot algun ja jubilat) disposats a tirar endavant una nova edició d'aquesta gran festa de l'esport picanyer. A totes i tots, xiquetes, xiquets, pares, mares, mestres, col·laboradors, hem de felicitar des d'ací per aquesta Mini-Olimpiada que, organitzada des de l'Ajuntament, seria impossible sense la seua participació i col·laboració.

A la part de baix d'aquesta plana, dividides en 3 galeries, trobareu fins a 150 imatges d'aquesta gran trobada de l'esport més jove del nostre poble.

 


 

Galeries relacionades

Jocs Escolars d'Atletisme

Llliurament de medalles 1

Jocs Escolars d'Atletisme

Lliurament medalles 2

MiniOlimpiada de la 35a Setmana Esportiva - Proves

Imatges de les proves de la MiniOlimpiada de la 35a Setmana Esportiva celebrada el divendres 2 de juny al Poliesportiu Municipal de Picanya

MiniOlimpiada de la 35a Setmana Esportiva - Medalles

Imatges de les proves de la MiniOlimpiada de la 35a Setmana Esportiva celebrada el divendres 2 de juny al Poliesportiu Municipal de Picanya

MiniOlimpiades 33 Setmana Esportiva. Galeria 1 de 2.

Imatges de la MiniOlimpiada de la 33a Setmana Esportiva celebrada el divendres 05 de juny de 2015 al Poliesportiu Municipal

MiniOlimpiades 31 Setmana Esportiva

Imatges de les MiniOlimpiades celebrades el divendres 31 de maig al Poliesportiu de Picanya. 31a Setmana Esportiva.

Mini-Olimpiada 30 Setmana Esportiva. Galeria 1 de 3.

Imatges de la Mini-Olimpiada de la 30a Setmana Esportiva celebrada el divendres 1 de juny de 2012 al Poliesportiu Municipal

Mini-Olimipiada de la 30 Setmana Esportiva. Galeria 2 de 3

Imatges de la Mini-Olimipiada de la 30 Setmana Esportiva celebrada el divendres 1 de juny de 2012 al Poliesportiu de Picanya.

Mini-Olimipiada de la 30 Setmana Esportiva. Galeria 3 de 3

Imatges de la Mini-Olimipiada de la 30 Setmana Esportiva celebrada el divendres 1 de juny de 2012 al Poliesportiu de Picanya.

Mini Olimpiada. 29 Setmana esportiva 2011

Imatges de la Mini Olimpiada celebrada al poliesportiu el divendres 10 de juny de 2011.
Notícies relacionades

Hui arranca la 36a Setmana Esportiva

Posa punt final a la temporada de les escoles esportives municipals

Tot a punt per a la 34a Setmana Esportiva

Entre el 30 de maig i el 4 de juny

La pluja no atura les Mini-Olimpiades

Este passat divendres es van cloure les proves que quedaren pendents

Arriba la 32a Setmana Esportiva

Del 26 al 31 de maig els nostres escolars tenen una cita amb l'esport