Karate Picanya - CAT MENUT
16 de de juny de 2012
Picanya posa punt i final a la Lliga G8 de Karate
A l'esdeveniment van acudir més de 180 competidors
El dissabte 16 de juny va finalitzar la temporada de competicions de la Lliga G8 de Karate amb el X Campionat de Karate Vila Picanya.
A l'esdeveniment van acudir més de 180 competidors a partir de 5 anys des de diversos clubs de tota la Comunitat Valenciana.
Organitzat pel club de Karate de Picanya, es van disputar diverses categories entre les quals van destacar la categoria dels menuts (5 i 6 anys que s'inicien en aquesta disciplina) i els equips de KATA que precisen d'una perfecta coordinació de moviments a l'hora de realitzar els seus exercicis.
Els competidors de Picanya duts de la mà del seu tècnic Daniel Tchey van fer demostració del seu bon nivell tècnic, tot i arribant a la final en diverses categories. Altres clubs que també van obtenir un resultat satisfactori van ser els de Quart, Alaquàs, Alboraia, Zanshin d'Utiel, Edeta de Llíria i Romera de Xirivella.
En les fotos adjuntes apareix el grup de Menuts i Alevins de Picanya, els classificats en categoria Menuts (Carla, Gonzalo, Aroa i Sofia, tots de Picanya) i els classificats per equips en la categoria 9 a 13 anys els guanyadors dels quals són "Els àngels de Dani", compost per Sandra, Nerea i Adriana, també del club Karate Picanya.
Amb aquesta competició el club picanyera acomiada la temporada esportiva fins a passat el període estival.