icona_P7031264
03 de de juliol de 2012
Carmen Amoraga presentà "El rayo dormido"
La terrassa de la Biblioteca va acollir aquest acte
Ahir dimarts 3 de juliol i dins el programa de les Festes Majors 2012 l'escriptora picanyera Carmen Amoraga presentà la seua darrera novel·la "El rayo dormido".
L'acte tingué lloc a la terrassa de la nova Biblioteca i Centre d'Estudis que, d'aquesta manera s'estrenava com a nou espai cultural.
Envoltada per molts amics, amigues i un bon grapat de seguidors fidels, Carmen, presentada per l'Acalde Josep Almenar com un autèntic orgull per al nostre poble, va anar desgranat els motius que el van dur a escriure aquesta novel·la que protagonitzada per dues amigues separades durant molt de temps però que ara es retroben just en el moment en el que una d'elles es planteja desenvolupar un estudi sobre uns terribles esdeveniments ocorreguts durant la Guerra Cívil.
L'acte va permetre descobrir curiositat com ara les intencions de Carmen Amoraga de localitzar, en un primer moment, l'acció al nostre poble, una primera idea que va acabar per abandonar per tal d'evitar una correlació entre les situacions de ficció contades al llibre i les situacions reals esdevingudes a Picanya en els anys de la contesa civil.
Tot i així Amoraga va aprofitar per a fer un recorregut pels personatges reals, amb nom i cognoms, del nostre poble que sí "presten" el seu nom (i fins i tot algun tret de la seua personalitat) als protagonistes d'aquest nou llibre i també va voler agrair públicament la col·laboració en matèria de documentació i suport de dos persones com ara Pablo Maestre, picanyer amb una història més que interesant a les seues esquenes i aportador d'informació fonamental per al llibre i Víctor Fuentes facilitador també de molta de la informació que recull el llibre.
L'acte es va tancar amb les preguntes del públic assistent que es va interesar per la metodologia a l'hora d'escriure, els nous projectes de l'autora o simplement el significat del títol o la portada. 
La tradicional dedicatòria de llibre va cloure aquest acte en el que Carmen Amoraga va tornar a ser fidel a la seua cita amb el seu estimat poble de Picanya una cita a la que no ha faltat mai des del seu primer llibre presentat a la cafeteria del Centre Cultural ara fa quinze anys.

  
+INFO
"El rayo dormido" explicat per Carmen Amoraga:
http://www.youtube.com/watch?v=HJfITXf7-IM&feature=relmfu

Presentació llibre Carmen Amoraga "El rayo dormido" P7031251
Presentació llibre Carmen Amoraga "El rayo dormido" P7031257
Presentació llibre Carmen Amoraga "El rayo dormido" P7031263
Presentació llibre Carmen Amoraga "El rayo dormido" P7031264
Presentació llibre Carmen Amoraga "El rayo dormido" P7031268
Presentació llibre Carmen Amoraga "El rayo dormido" P7031272
Presentació llibre Carmen Amoraga "El rayo dormido" P7031276
Presentació llibre Carmen Amoraga "El rayo dormido" P7031278
Presentació llibre Carmen Amoraga "El rayo dormido" P7031280