P7112962
11 de juliol de 2012
Picanya i Panazol renoven l'agermanament
Els alcaldes van signar un nou protocol el dia de la Festa
El 8 de juliol a Picanya i el 25 d'octubre a Panazol (França), l'any 1992, les dues poblacions van signar un protocol d'agermanament que va ser el punt de partida de més de 20 anys d'intercanvis, trobades, viatges, treball... en el que les dues poblacions han sabut compartir i aprendre una de l'altra.
Ahir, 11 de juliol de 2012, dia de la Festa Gran i vint anys després de la primera signatura, l'Alcalde de Panazol Jean-Paul Duret i l'Alcalde de Picanya Josep Almenar van signar la prolongació de l'acord d'agermanament.
En les intervencions de totsdos alcaldes es va resaltar la necessitat de continuar apostant per Europa i, molt especialment per l'Europa dels pobles i les persones, així com la voluntat dels dos pobles de mantindre els actuals llaços d'amistat i treball comú que s'han de reforçar i enfortir.
Tant Jean-Paul Duret com Josep Almenar van voler destacar el treball fonamental de les persones que des de cadascuna de les dues poblacions s'han esforçat per mantindre viu i actiu l'agermanament durant aquests primers vint anys i van tindre un record molt especial per a l'Alcalde de Panazol durant molts anys senyor Bernard Delage.
El tradicional intercanvi de regals, en el que Picanya regalà a Panazol una dolçaina i el poble francés ens va regalar una important col·lecció de llibre i materials en francés per a l'espai francòfon de la nostra Biblioteca Municipal, va tancar aquest acte en el que Picanya i Panazol renoven el seu agermanament.
Al mes d'octubre està previst que una delegació de Picanya (i els veïns i veïnes interessats) viatjaran a Panazol i allà, es tornarà a singar l'acord d'agermanament.

+info:
http://picanya-panazol.blogspot.com.es/Acte renovació Agermanament Picanya-Panazol P7112951
Acte renovació Agermanament Picanya-Panazol P7112957
Acte renovació Agermanament Picanya-Panazol P7112958
Acte renovació Agermanament Picanya-Panazol P7112979
Acte renovació Agermanament Picanya-Panazol P7112980
Acte renovació Agermanament Picanya-Panazol P7112985
Vídeos relacionats
7a Fira del Xicotet Comerç
15 de juny de 2014

7a Fira del Xicotet Comerç

Intercanvi escolar amb Panazol
03 de maig de 2011

Intercanvi escolar amb Panazol

Intercanvi amb Panazol
09 de octubre de 2010

Intercanvi amb Panazol

Intercanvi escolar amb Panazol
05 de maig de 2009

Intercanvi escolar amb Panazol