Lliga comarcal de Petanca. Parc de les Albízies. DSC_0004
18 de de gener de 2013
La lliga comarcal de petanca arriba al Parc de les Albízies
El club Picanya de petanca participa en la competició
Aquest matí de divendres 18 de gener el parc de les Albízies ha acollit una nova jornada de la Competició Comarcal de petanca que reunix als equips d'Alcàsser, Massanassa, Sedaví, Benetússer, Albal, Catarroja i, per suposat Picanya.
En aquesta competició els equips juguen cada 15 dies i, tot i que la victòria no és l'objectiu fonamental, cada jugador posa el bo i el millor del seu joc per a poder obtindre el millor resultat.
Aquest matí, i tot i que l'oratge no acompanyava en excés, diferents equips han compartit la seua afició per aquest esport. Per les seues característiques: moviments suaus, exercici a l'aire lliure... la petanca és un espor òptim per a les persones major que, d'aquesta manera troben una forma d'activitat física i al mateix temps una via de socialització.
De fet, al nostre poble, és molt habitual trobar persones jugant tant al Parc de les Albízies com al Parc Europa on es troben pistes de petanca. Tot i que la majoria de jugadors són homes, cada dia és més habitual trobar dones jugant i, de fet, aquesta competició que avui ha arribat al nostre poble, és una competició mixta en la que juguen homes i dones en la mateixa categoria en un magnífic exemple d'integració.
La matinal ha comptat amb la presència dels regidors Sandra Herrero i Carlos Marzo que han volgut acompanyar als jugadors picanyers. 
Lliga comarcal de Petanca. Parc de les Albízies. DSC_0001
Lliga comarcal de Petanca. Parc de les Albízies. DSC_0004
Lliga comarcal de Petanca. Parc de les Albízies. DSC_0006
Lliga comarcal de Petanca. Parc de les Albízies. DSC_0009
Lliga comarcal de Petanca. Parc de les Albízies. DSC_0014
Lliga comarcal de Petanca. Parc de les Albízies. DSC_0017
Lliga comarcal de Petanca. Parc de les Albízies. DSC_0018
Lliga comarcal de Petanca. Parc de les Albízies. DSC_0023
Lliga comarcal de Petanca. Parc de les Albízies. DSC_0024
Lliga comarcal de Petanca. Parc de les Albízies. DSC_0025