DSCN7282
28 de de gener de 2013
Carmen Amoraga comentà "El rayo dormido" al Centre de Majors
L'escriptora picanyera compartí els secrets del seu darrer llibre

El "Grup d'amics de la lectura" són un col·lectiu de persones majors del nostre poble que cada mes es reunixen un parell de vegades. Una, per a introduïr i proposar un nou llibre a llegir per part de totes i tots i la segona per a posar en comú i valorar la lectura.
En aquest mes de gener, el llibre triat fou "El rayo dormido" de l'escriptora picanyera Carmen Amoraga. Per a la valoració d'aquesta obra, el grup ha comptat a la seua reunió amb la presència de l'autora que estigué encantada d'acceptar la invitació d'aquests autèntics entusiastes de la lectura.
Així, la sala superior del Centre de Majors, va acollir el passat dimecres 23 de gener la trobada entre autora i lectors i lectores un moment sempre especial tant per a aquells i aquelles que han gaudit el llibre com a lectores i lectors com, i tal vegada, més especialment, per a l'escriptora que, com és evident, sempre vol conèixer de primera mà l'experiència que la seua obra ha produit en el destinatari final.
En una trobada que s'allargà més del previst tant Carmen Amoraga com el grup de lectura van xerrar i van comptartir dubtes, preguntes, opinions i fins i tot vivències personals relacionades amb les que es conten al llibre.

Trobada del grup d'amics de la lectura amb Carmen Amoraga
Trobada del grup d'amics de la lectura amb Carmen Amoraga
Llibre El rayo dormido