xicaconordenadorymochila
15 de de març de 2013
Aula Mentor Picanya, una opció formativa a un sol "clic"
Més de 200 alumnes obtingueren formació l'any 2012

Des de finals de 2010 l'Ajuntament de Picanya, amb el suport i col·laboració del Ministeri d'Educació del Govern d'Espanya ofereix un programa de formació per mitjà d'internet anomenat Aula Mentor Picanya.
La intenció d'aquesta iniciativa, com la de les altres aules repartides per tot l'estat espanyol no és un altra que la Formació de les Persones Adultes (joves especialment) per mitjà de les noves tecnologies, de manera que cada alumne puga estudiar al seu ritme i des de casa i triar entre un extens
catàleg de cursos
i tindre accés a un compte de correu electrònic i un tutor a distància que el guia en la realització del curs i avalua el seus exercicis i les pràctiques corresponents sense més requisits que un ordinador connectat a internet i uns coneixements bàsics. Finalment, en cada curs, l'alumne ha de superar un exàmen per tal d'obtindre la correspoent acreditació dels coneixements adquirits.

Vuitanta-sis alumnes al 2012
L'any 2012 han estat 86 els i les alumnes, en la seua majoria joves universitaris que volen ampliar determinats aspectes de la seua formació, els que han cursat estudis per mitjà d'aula Mentor Picanya. Les especialitats més demandades han estat aquelles relaciones amb les noves tecnologies i que van des del desenvolupament d'aplicacions en android per a mòbils, a la instal·lació de xarxes LAN, la programació JAVA, JOOMLA... o l'ús de programes com ara Access, Excel, Indesing... tot i que també els cursos relacionats amb l'administració d'empreses (contabilitat, gestió de nòmines, impostos, etc...) han tingut un bon nombre d'alumnes.

Formació ben valorada
Les enquestes de satisfacció que completen l'alumnat ens parlen de que vora el 90% dels alumnes valoren l'atenció i la informació rebuda com a excel·lent o molt bona i vora el 60% realitzen més d'un curs. 

Manipulació d'aliments on-line
També des del CDL Alqueria de Moret i per mitjà d'internet és possible obtindre el
carné de manipulació d’aliments. Una titulació imprescindible per a poder treballar en hostaleria, comerç, conserves, etc... i que gràcies a l'oferta del CDL Alqueria de Moret de l'Ajuntament de Picanya es pot aconseguir de manera molt còmoda i molt més econòmica. Al 2012 han estat 120 les persones que han pogut obtindre aquest carné per mitjà del servei del CDL Alqueria de Moret i des de 2007, quan comença a oferir-se el servei, han estat 1.288 les persones que han obtingut aquesta titulació.

 

logoaulamentor72dpi
Vídeos relacionats
L'Alqueria de Moret
03 de de gener de 2008

L'Alqueria de Moret