cabresdemuntanya04
03 de d’abril de 2013
"Cabres de muntanya" un nou club esportiu i d'aventura
Està dedicat al barranquisme i l'espeleologia i obert a tots i totes
Des de finals de 2012 el nostre poble compta amb un nou club esportiu. Es tracta del club "Cabres de Muntanya" un grup d'entusiastes dels esports d'aventura que centren la seua activitat en el barranquisme i l'espeleologia. Tot i que el club és nou, els membres fundadors i directius són esportistes amb una llarga experiència en aquestes activitats que han participat en competicions a tota Espanya i tenen formació i titulació oficial.
La intenció d'aquest nou club no és un altra que donar a conèixer aquest esport i obrir les seues portes a la participació de totes aquelles persones del nostres poble interesades en descobrir la bellesa de l'exploració de coves i l'emoció del descens de barrancs sempre des de la perspectiva de la màxima seguretat i l'absolut respecte al medi ambient.

Activitat formativa
En eixe sentit per als propers dies 16, 17 i 20 d'abril han organitzat les primeres jornades d'iniciació al barranquisme i l'espeleologia amb sessions teòriques al pavelló esportiu municipal i activitat a l'aire lliure.
La inscripció està oberta a totes les persones interesades amb un preu de 60 euros (si es disposa de targeta federativa) i 72 euros si no es disposa de llicència federativa. Aquests preus inclouen (a més de l'assegurança) la inscripció al club Cabres de Muntanya durant tot 2013 i l'assistència a tots els cursos formatius organitzats pel club (un al mes) durant aquest mateix periode.

Contacte amb el club Cabres de Muntanya
FB: ACÍ
YouTube: ACÍ
Blog: ACÍ
Tel: 649 682 829



cabresdemuntanya_logo
cabresdemuntanya01
cabresdemuntanya02
cabresdemuntanya03
cabresdemuntanya04
cabresdemuntanya05
cabresdemuntanya06
cabresdemuntanya07
curso