nuria_martin_02
10 de d’abril de 2013
L'actriu picanyera Nuria Martín ens conta la loca història del amor
L'actriu, cantant i creadora actuarà el 19 d'abril
Núria Martín Torre (Picanya, 1977) és tot un exemple de passió pels escenaris. Actriu, cantant i autora teatral, aquesta jove va començar el seu camí pel món del teatre i la música als anys 90 tot i col·laborant amb tot tipus de grups de música, teatre i audiovisuals.

Les seues obres sempre es caracteritzen per l'humor, el sarcasme i la crítica i sempre, amb un fort component musical. Cantant i actriu, a més d'autora i co-autora de cinc dels seus espectacles, té una llarga experiència de contacte amb el públic entre les que podem destacar diferents col·laboracions en els espectacles de Xavi Castillo i la seua companyia (amb seu al nostre poble) Pot de Plom.

Tots els projectes i companyis de teatre de Núria (Bicho&Damián, Mangarrufa Teatre i per últim KREO KUN VOCO, Teatre Musical amb Juanjo Fornas) sempre han tingut com a seu el nostre poble on, finalment, podrem gaudir del seu espectacle més ambiciós (parlant de producció i projecció) dels que ha desenvolpat fins ara: La loca història del amor. El musical. Un espectacle dinàmic i divertit que fa un descarat recorregut, a través de l’amor, al llarg de la història i les cultures. Un musical original, diferent i ple d’humor. La representació tindrà lloc el divendres 19 d'abril (22.00h Centre Cultural) i allà tindrem l'oportunitat de fruir del talent (molt) de la picanyera Núria Martín.

Si voleu veure el tràiler de "La loca historia del amor. El musical" ací el teniu:

http://www.youtube.com/watch?v=PMFSU1EcFa4

Núria Martín
Cartel LA LOCA HISTORIA DEL AMOR
La loca historia del amor
La loca historia del amor