Hort de Lis
21 de de maig de 2013
Terror i misteri a l'Hort de Lis de Picanya
L'hort acull el rodatge d'un curt amb actor picanyer i l'actriu Ana Torrent de protagonista
¿Cómo puede un niño seguir siendo niño, si tu casa es el infierno y tu madre es el demonio?. Aquesta és la primera línia de la sinopsi de "La Ropavejera", el curt de terror d'època que en aquest dies es roda a l'Hort de Lis al nostre poble. Un hort, que per obra de la màgia del cine esdevé una mansió del segle XIX on 9 xiquets viuen sota la tirania d'una dona cruel i sense pietat coneguda amb el malnom de "la ropavejera".
Aquesta producció està dirigida per Nacho Ruipérez, un professional del món de l'audiovisual que ha sigut guionista, director d'art, productor, escenògraf, dissenyador gràfic... en tot tipus de pel·lícules (alguna tan coneguda com ara Piratas del Caribe IV) o produccions teatrals i per a televisió.
Podeu conèixer ací (cliqueu sobre el nom del curt) el seu darrer treball com a director, el curtmetratge: "
La victòria de Úrsula".
La producció d'aquest curt està a càrrec de Ryu Media, SL, una productora nascuda amb la intenció d'especialitzar-se en el gènere de terror i fantàstic.

Pots assistir al rodatge
Si voleu, vosaltres també podeu ser productors de la pel·lícula tot i participant amb la compra de butlletes de rifa que serviran per a finançar el projecte i que, vos poden permetre guanyar un dia complet al rodatge i accés a la festa de final de la producció. Una molt bona oportunitat de conèixer de primera mà una gravació professional. 

Ana Torrent i Ferran Garcia com a protagonistes
A la primera la coneixereu molt bé perquè ha sigut una actriu fonamental del cinema espanyol des de ben menuda amb títols que van des de "El espíritu de la colmena" (Víctor Erice, 1973), "Cría cuervos" (Carlos Saura, 1976) o "Tésis" (Alejandro Amenábar, 1996) i en aquest curt es farà càrrec del paper fonamental, el de "la ropavejera", al segon, a Ferran Garcia Sauret se'l podeu trobar pels nostres carrers, perquè és un xiquet picanyer d'11 anys que ha superat tota una sèrie de proves i s'ha fet amb el paper d'un dels menuts que pateixen a la temible "ropavejera", tot un repte per al nostre jove actor que farà ací el seu debut i al que desitgem la màxima sort.

Si voleu conèixer més detalls d'aquest curtmetratge:
https://www.facebook.com/laropavejera.shortfilm


Imatges: cedides per Ryu Media, SL. Gràcies!

 
L'actriu AnaTorrent
Disseny per al curt
Disseny per al curt
Director i productor
Assajos
Ferran Garcia Sauret
Ferran Garcia Sauret
Hort de Lis