DSC_0087
05 de juliol de 2013
Més de 1.000 persones participen al primer sopar al carrer ample
Per primera vegada el C/ Colón va acollir un sopar de festes
En els darrers anys la participació de veïns i veïnes a les Festes Majors ha crescut de forma exponencial. Els actes festius cada any compten amb més participants i en el cas de desterminats sopars de festes la Pl. del País Valencià començava a quedar clarament menuda.
Enguany, per primera vegada, es va decidir per part de les diferents entitats que participen en l'organització de les festes que els dos sopars més potents s'anaven a traslladar a un nou esceneri: el carrer Colón, popularment conegut com "carrer ample". D'aquesta manera es complien dos objectius: per una part es podia donar resposta a les sol·licituds rebudes de més taules i més cadires i d'altra es continuava en el camí d'obrir la festa a nous espais públics i nous indrets dels nostres carrers.
Anit, més de mil persones (50 paelles inscrites al concurs, més un bon nombre de persones que van sopar d'enfaixat) van convertir aquesta primera convocatòria al carrer ample en tot un èxit de participació.
Esta nit, el carrer Colón (on s'ha ampliat la previsió inicial de tallar fins Verge de Monserrat per arribar al C/ Dr. Herrero) serà, de nou, escenari d'un altre sopar multitudinari, el de les populars "olletes" i es compta amb una inscripció que se situa al voltant de les 1.300 persones en el que, sens dubte, tornarà a ser una nit de germanor compartida al voltant d'un bon plat i en bona companyia.
Continuen les Festes de TOT un poble!   
DSC_0092
DSC_0090
DSC_0084
DSC_0085
DSC_0083
DSC_0082
DSC_0093
DSC_0094
DSC_0095
DSC_0096
DSC_0098