cartell_hijos_hurin_2013
18 de de juliol de 2013
Video-jocs, rol, jugger, manga, còmics i molt més al Pavelló!
Las II Jornadas Hijos de Hurín se celebren este dissabte 20
Si pensaves que les Festes Majors de Picanya ja s'havien acabat hem de dir-te que encara tenim una activitat més. Este dissabte, des de les 10.00h del matí, el Pavelló Esportiu Vicent Martí "Galán" acull les II Jornades "Hijos de Hurín", un epíleg festiu especialment dissenyat per al públic jove que espenten un grup de joves del nostre poble amb el suport de l'Ajuntament de Picanya.
Aquesta serà la segona edició d'aquesta activitat que l'any passat ja va reunir a un bon nombre d'aficionats i que enguany espera superar la participació de 2012.
El dissabte, des de les 10.00h del matí i fins a les 21.00h el pavelló acollirà competicions de vídeo-jocs, tallers, jocs de rol, demostracions de jugger, stands de botigues de còmic, activitats relacionades amb el món del manga i moltes més sorpreses.
L'entrada és lliure i gratuïta i la participació en les competicions i activitats (una volta tramitada la corresponent inscripció) també.
Així que ja sabeu, si el teu rotllo són els vídeo-jocs, el manga, els còmics i tot aquest món de joc i fantasia, aquest dissabte, t'esperen los "Hijos de Hurín".
  


cartell_hijos_hurin_2013





Galeries relacionades
Colors run
15 de de juliol de 2023

Colors run

Acte recepció Festes Majors 2023
12 de de juliol de 2023

Acte recepció Festes Majors 2023

Vídeos relacionats