CP Ausiàs March
12 de de desembre de 2013
L'AMPA del CP Ausiàs March organitza un Mercat Solidari per a este diumenge
Els fons es destinaran al col·legi
L'AMPA del CP Ausiàs March organitza per al proper diumenge 15 de desembre (10.00 a 18.00h - pati de l'escola) el seu 1r Mercat Solidari. En aquest mercat es podran trobar joguines, roba, llibres, artesania, complements... i tot allò que la gent de l'escola ha anant aportant en dies previs. Els fons recaptats aniran directament a la mateixa escola.

En este mateix mercat també hi haurà una taula dedicada a la venda de calendaris solidaris de l'ONG PayaSOSpital. Esta entitat es dedica a portar alegria i il·lusió als xiquets i xiquetes hospitalitzats i realitzarà una actuació a cada classe de l'escola si s'arriben a vendre 200 calendaris.

Concurs de truita
També està prevista l'organització d'un concurs de truïta de creïlles que serà jutjat pels xiquets i xiquetes assistents a la festa i que tindrà un premi d'un pernil donat per l'empresa Bajocall CB.
Aquelles persones interesades en participar al concurs podran portar la seua truita feta des de casa a les 13.00h. Cal inscripció prèvia per telèfon 619945477 (M José).

Hi haurà taules i cadires a disposició d'aquelles persones que vullguen quedar-se a dinar. L'AMPA posarà la "picaeta" i l'aigua. 

Més informació:






Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Nadales Escola Baladre
22 de de desembre de 2022

Nadales Escola Baladre

A l'Escola Caminant
17 de de novembre de 2022

A l'Escola Caminant

L'Escola Canta · El Cor de la Terra
02 de de juliol de 2022

L'Escola Canta · El Cor de la Terra