DSC_0007
27 de de gener de 2014
Segona edició de la mostra "Art al carrer"
Al voltant del 8 de març "Dones Progressistes Picanya" organitza esta exposició
Enguany l'associació "Dones Progressistes de Picanya" torna a posar en marxa la iniciativa "Art al carrer" amb motiu dels actes organitzats al voltant del 8 de març, dia internacional de les dones. 

"Art al carrer" és una iniciativa que vol animar als i a les artistes a confeccionar una peça reivindicativa dels drets de les dones Estes peces es pengen als balcons d'una zona del poble com a invitació a la reflexió i el debat.  Enguany l'escenari serà de nou la Plaça del País Valencià. 

A l'edició 2013 van participar 19 artistes locals. Com a novetat, esta segona edició està oberta a la participació d'artistes de qualsevol lloc.

L'Associació "Dones Progressistes de Picanya" aporta les teles sobre les que s'han de produir les obres per a la seua exposició als balcons del nostre poble. Les teles es lliuraran hui dilluns 27 i dilluns 3 a partir de les 17,30 hores a la Casa de la cultura de Picanya. Cal preguntar per Elena o Victòria (qui no puga acostar-se eixos díes podeu posar-se en contacte amb "Dones progressistes Picanya" al telèfon 699154895).

La inauguració de la mostra "Art al carrer 2014" serà el dimecres 26 de febrer després de l'acte inaugural d'Els Dies de les Dones, que es farà al Centre Cultural. 

Cadascún dels participants acudirà amb la seua pintura a les 19,30h al Centre Cultural i s'iniciarà la penjada de les teles als balcons a les 20 hores. 

A peu d'esta plana podeu trobar les bases completes de la mostra.







Galeries relacionades
Art al carrer.
19 de de febrer de 2024

Art al carrer.

Renovació junta directiva Tyrius Picanya
25 de d’octubre de 2022

Renovació junta directiva Tyrius Picanya

Art al carrer 2021
16 de de febrer de 2021

Art al carrer 2021