IMG_0023
07 de abril de 2014
Més de 200 picanyers i picanyeres participaren ahir al cicle-passeig comarcal
Enguany el recorregut arribà fins al Poliesportiu d'Albal
Ahir diumenge 6 d'abril més de 200 picanyers i picanyers van participar en una nova edició del Ring, ring! Cicle-passeig per l'Horta. Amb un oratge quasi d'estiu i amb ganes de pedalejar i gaudir de l'horta uns 220 picanyers i picanyeres van eixir sobre les 10.00h del matí de la Plaça del País Valencià per a fer un recorregut d'uns 8 kilòmetres de (bàsicament) carril bici fins al poliesportiu de Santa Ana d'Albal. Allà es van trobar amb els grup d'Alcàsser (uns 100 ciclistes) i Torrent (uns 50) per a compartir l'esmorzar, l'ombra i la xerrada. Al poliesportiu Santa Ana es va procedir, també, al sorteig d'una bicicleta entre tots el participants d'este cicle-passeig comarcal, bicicleta que, per cert, va ser guanyada per un xiquet del nostre poble que tornà a Picanya amb bici nova.

Gaudint de l'horta 
El recorregut es completà amb la tornada fins al nostre poble esta vegada, pel mig dels camins de l'horta (per una camí diferent al d'anada) per tal de completar un recorregut més variat i potenciar l'aspecte de descobriment del paisatge local, uns dels motius de l'organització d'este tipus d'eixides.
Sense més incidents que alguna punxada i alguna avaria mecànica, els nostres ciclistes van tornar al poble després d'una bona excursió, en bona companyia i, de segur, amb ganes de tornar a recòrrer l'horta a llom de les seues bicicletes.

Col·laboració fonamental
Des del Servei d'Esports de l'Ajuntament es vol fer especial esment de la fonamental col·laboració prestada tant pels membres de la Penya Ciclista Tarazona com els del Grup de BTT de Picanya que, en tot moment, van estar pendent de la seguretat del recorregut i també de l'assistència als xicotets problemes mecànics dels participants. Tot un exemple de voluntariat social i esportiu que, des de l'Ajuntament es vol agraïr i destacar molt especialment.

  
IMG_0013
IMG_0014
IMG_0015
IMG_0017
IMG_0018
IMG_0019
IMG_0020
IMG_0023
IMG_0025
IMG_0026
IMG_0027
IMG_0028
IMG_0030
Galeries relacionades