herpeto_venenoso
25 de d’abril de 2014
Segones jornades sobre serps verinoses
El Centre Cultural acull unes jornades de caràcter internacional
Els pròxims dies 26 i 27 d'abril tindran lloc en el centre cultural de Picanya tindran lloc les II Jornades de "Herpetos venenosos" organitzades per SOHEVA (Societat Herpetològica Valenciana) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Picanya. Dos dies en el qual ponents de diverses especialitats i nacionalitats es reuniran per a tractar diversos aspectes relacionats amb els rèptils verinosos. Estes segones jornades comptaran amb la presència de primers espases en el camp d'estos rèptils tan fascinats com perillossos.

Experts internacionals
Estes segones jornades reuniran al nostre poble a tot un seguit d'autoritats internacionals en la matèria. Així, podem destacar la presència del Dr. Dr. Ricardo Rodriguez de la Vega  del Museu d'Història Natural de París, el Dr. Carlos Correa Netto de l'Institut Vital de Brasil, Johan Marais en representació del "African Snake Bite Institute"  o, molt especialment la de Mark O’shea reconegut herpetòleg, aventurer i protagonista de diferents programes de televisió dedicats a la difusió dels coneixement d'estos animals.

Accés lliure el diumenge
Les activitats previstes el diumenge són obertes a la participació de qualsevol veí/veïna de Picanya interesat pel món dels rèptils verinosos. 

Teniu informació completa de les jornades al següent enllaç:
http://www.soheva.org/2014/03/31/ii-jornadas-de-herpetos-venenosos-toda-la-informacion/