vicentandresestelles
03 de de setembre de 2014
Sopar i lectura de poemes en honor a Vicent Andrés Estellés
La "Festa Estellés" arriba a la seua 5a edició
El proper divendres 12 de setembre, i a partir de les 21.00h, tindrà lloc una nova edició de la Festa Estellés. Una convocatòria que en aquest 2014 arriba a la seua 5a. edició.

El pati de l'Alqueria de Moret de Picanya serà l'escenari d'aquest acte festiu i vindicatiu de la nostra cultura. Una festa per honorar el gran poeta valencià del segle XX i un dels grans poetes europeus contemporanis que ens ha ajudat a estimar més la vida i el nostre País.

L'acte consistirà en un SOPAR D’ENFAIXAT amb celebració poètica amb la intenció d'acomiadar l’estiu amb un encontre cultural i literari al voltant de la figura de Vicent Andrés Estellés.

Enguay, a més de comptar amb la col•laboració del poeta LLUÍS RODA, tenim un convidat especial: l’escriptor JOSEP LOZANO, ell va ser l'iniciador de la Festa Estellés, i és qui fa la crida cada any.

El  programa tindrà dues parts..Una primera on es farà Lectura Oberta per totes i tos que vulguen participar,(està prevista la participació de l’alumnat dels centres educatius de la població)  i una segona  a partir de les 24h.  amb la poesia més eròtica d’Estellés.

Participació oberta
Esta convocatòria està oberta a la participació de qualsevol persona interessada però per tal de previndre les necessitats organitzatives, cal inscripció prèvia. Les persones interessades a participar han de confirmar la seua presència a l’adreça electrònica: sp@picanya.org






Galeries relacionades
Festes Estellés
27 de de setembre de 2019

Festes Estellés

IX Festa Estellés
21 de de setembre de 2018

IX Festa Estellés

8a Nit Estellés
29 de de setembre de 2017

8a Nit Estellés

Notícies relacionades
Nova edició de la Festa Estellés
27 de de setembre de 2019

Nova edició de la Festa Estellés

Torna la Festa Estellés
14 de de setembre de 2018

Torna la Festa Estellés

Convocada la 8a Festa Estelles
20 de de setembre de 2017

Convocada la 8a Festa Estelles