recogiendo-naranjas
05 de de desembre de 2014
Els llauradors de Picanya podran presentar les denúncies per robatoris al camp davant la Policia Local
No hauran d'acudir a la Guàrdia Civil de Paiporta
Davant la nova campanya citrícola, des de l'Ajuntament de Picanya s'ha organitzat diferents iniciatives per tal de millorar la segureta al camp.
Per una part el passat dimarts tingué lloc una xerrada adreçada als llauradors locals en la que el Grup Roca de la Guàrdia Civil, especialitzat en la vigilància del camp, va informar de les mesures a adoptar per a millorar la seguretat en les explotacions agrícoles.
Una de les novetats de les quals es va informar va ser que en el cas de produir-se un fet delictiu, la Policia Local de Picanya facilitarà un imprès per a formular la corresponent denúncia en el lloc del succés, encarregant-se de presentar la mateixa en la Caserna de la Guàrdia Civil de Paiporta, d'esta manera se simplificarà el procés de denúncia i s'estalviarà temps.
En esta mateixa xerrada també es va destacar la importància de l'emplenament del document d'acompanyament i trazabilitat agrària (DATA), que ha d'acompanyar als productes agraris durant el seu transport des de l'origen en l'explotació agrícola fins a la seua primera destinació. Este document no és necessari quan el transport siga realitzat pel propi agricultor o el producte estiga destinat a l'autoconsum (fins a 20 kg).






Xerrada formativa sobre prevenció de robatoris al camp
Vídeos relacionats