DSC_0698
13 de de febrer de 2015
Les obres en Sta. M del Puig permetran allargar el carril bici de l'Av. 9 d'octubre
Intervenció en el cantó entre Av. Sta. M. del Puig i C/ Dr. Gómez Ferrer
Dins del conjunt d'obres que s'estan realitzant a la zona de l'avinguda Sta. Maria del Puig i C/ Sant Vicent ja ha començat una intervenció plantejada al carrer Dr. Gómez Ferrer.
El cantó entre este carrer i l'Avinguda Sta. Maria del Puig és un punt on la via s'estreta especialment i on confluixen voreres, carril bici i trànsit de vehicles.
Amb esta intervenció, a més de renovar la vorera existent, es crearà una plataforma elevada que prioritze en pas de vianants (com les que trobem a creuaments de la zona) i s'unirà l'actual carril bici de l'avinguda Nou d'octubre amb el parc de Góme Ferrer, cosa que perllonga el carril per a bicicletes i vianants d'esta avinguda fins al pas a nivell tot i aprofitant el pas existent ja a l'interior del parc i que permetrà una circulació separada del trànsit de vehicles i que els molts usuaris d'este carril puguen enllaçar de forma segura i còmoda amb el carril de la zona de Picanya Sud i, amb el creuament d'una xicoteta zona de l'avinguda Jaume I (la zona de l'estació) també puguen enllaçar amb el carril del parc Jaume I i parc Europa que permet accedir a un recorregut perifèric de tot el poble.

Continuar apostant per uns carrers més segurs, còmodes i a la messura de les persones
L'èxit del carril per a bicis i vianants del nostre poble (més de 17 km.) el certifiquen els centenars d'usuaris (ciclistes, patinadors, corredors, passejants...) que cada dia podem veure en esta via separada del trànsit de vehicles. El seu disseny perimetral, envolta el nostre nucli urbà i permet un desplaçament senzill i còmode. A l'interior del nucli urbà, els carrers amb velocitat limitada a 30 km., l'aposta per donar preferència als vianants i també el fet de que el trànsit intens de vehicles (fins i tot industrials) s'haja pogut traure per l'exterior de la xarxa urbana, suposa que els carrers de Picanya conviden a ser recorreguts a peu o en bicicleta amb seguretat i comoditat. El nostre poble continua la seua aposta per una xarxa urbana més segura, més còmoda i, per damunt de tot, a la messura de les persones.







C/ Dr. Gómez Ferrer
C/ Dr. Gómez Ferrer
C/ Dr. Gómez Ferrer
C/ Dr. Gómez Ferrer
C/ Dr. Gómez Ferrer
C/ Dr. Gómez Ferrer
Galeries relacionades
Vídeos relacionats