unio_musical_picanya
06 de de març de 2015
Concert de primavera de la Unió Musical de Picanya
Este diumenge 8 de març a les 12.00h
Este proper diumenge 8 de març la Unió Musical de Picanya ofereix el seu Concert de Primavera al Centre Cultural. L'actuació tindrà lloc a les 12.00h amb accés lliure fins exhaurir localitats.

En este concert s'interpretaran dues peces del compositor Miguel Ángel Sarrió que estarà present al Centre Cultural.


PROGRAMA DE CONCERT
I Part

Amic i Mestre (pd) ................................... Miguel A. Sarrió Nadal
De la Foia al Maset (m. cr.) .......................Miguel A. Sarrió Nadal
Concierto de Trombón ..............................Rob Ares
Solista , Sergi Frau
La Gran Vía ............................................. Federico Chueca

II Part

II Concierto para Clarinete y Banda ..........Óscar Navarro
Solista, Luismi Moncayo
Himne Regional .........................................José Serrano

Director musical; Javier Ricart


MIGUEL ÁNGEL SARRIÓ NADAL, va nàixer a Ontinyent, València.

Està en possessió del Títol de Professor Superior de Trompeta, és Diplomat Universitari per l’Escola de Formació del Professorat de València, en les especialitats d’Educació Infantil i Educació Musical, Diplomat per l’Associació Pedagogia Musical Wuytack de Vigo, segons els principis del “Orff Schulwerk” amb Jos Wuytack, Professor de Pedagogia Musical de l’Institut Lemmens de Lovaina (Bèlgica), i té el títol de Direcció de Bandes de Música a l’Escola Comarcal de Música de la Vall d’Albaida, amb José Rafael Pascual-Vilaplana.
Ha sigut Director del Conservatori Professional d’Ontinyent, de la Unió Musical d’ Aielo de Malferit, de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, de la Unió Musical de Càrcer i de la Unió Musical de L’Orxa.
Actualment és el Director titular de l’Agrupació Escola Musical “La Nova” de L’Olleria.
En 1988 va composar la seua  1ª Marxa Mora, "AL-AMEL", (La esperança), que va dedicar al seus pares. Després han seguit al voltant de 50 obres més, havent aconseguit 11 Premis a diferents concursos de composició com el de Bocairent, Benidorm o Albaida. 
L’últim dels premis aconseguit va ser en setembre de l’any passat guanyant el 1r Premi “ex-aequo” i l’Accèssit del públic al I Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibañez d’Albaida, amb el pasdoble “AMIC I MESTRE”.
És membre-fundador de “ ACMMIC ”, Associació de Compositors de Música de Moros i Cristians.
Actualment viu a Aielo de Malferit, on és mestre especialista d’educació musical a l’escola de primària.

NOTES PER AL PROGRAMA:
“De la Foia al Maset” (2005)
Dedicada a Javier Llin, 1r Trò 2005 de la comparsa Llauradors d’Ontinyent. Estrenada per la Banda de Beniatjar (València), el 12 d’agost de 2005, i a l’entrada de Moros i Cristians 2005 per la Unió Musical de Muro i “la Xafigà”.
“Amic i Mestre“ (2013)
Dedicat la memòria del mestre i amic Pedro Joaquin Francés Sanjuán. Va ser guanyador del 1r Premi “ex-aequo” i de l’accèssit del públic al I Concurs de Composició de Pasdobles “Fernando Tormo” d’Albaida, el 28 de setembre de 2013. Estrenat al concurs per la Unió Musical “L’Aranya” d’Albaida.