DSC_0061
17 de març de 2015
Doblet històric per a la falla Sta. Maria del Puig
Crònica i fotografies de l'acte de lliurament de premis
Ahir dilluns 16 de març tingué lloc l'acte de lliurament de premis de la Junta Local Fallera de Picanya. Amb les tres comissions del nostre poble als peus de l'escenari de la Plaça del País Valencià l'emoció va plenar els cors de tot el món faller a messura que s'anaven coneguent els premis.

En primer lloc fou la Falla de la Pl. País Valencià la que va guanyar tres premis seguits: Millor exaltació fallera, engalament de carrers i un clàssic d'esta comissió, Millor llibret faller.

Després es lliuraren els premis a les falles infantils que foren: enginy i gràcia per a la Falla Barri del Carme, 3r premi per a la Falla Pl. País Valencià, 2n premi per a la Falla Barri del Carme i 1r premi per a l'Av. Sta. Maria del Puig.

Els premis a les falles majors completaren l'acte amb un 3r premi per a la Falla Barri del Carme, un 2n premi Falla Pl. País Valencià i un 1r premi a la Falla Av. Sta. Maria del Puig que, amb este premi completava un doblet històric donat que esta comissió mai no havia guanyat els dos premis més importants en un mateix any i, de fet, no guanyava el primer premi de les falles majors des de l'exercici 1995/1996.

Totes les imatges de l'acte a la següent fotogaleria:

fotogaleria_premis_falles_2015
Falla Pl. País Valencià. 1r Premi Llibret Faller
Falla Pl. País Valencià. 1r Premi Engalament de carrers
Falla Barri del Carme. Premi enginy i gràcia falles infantils.
Falla Barri del Carme. Premi enginy i gràcia falles grans.
Falla Sta. Maria del Puig. 1r Premi Falles infantils
Falla Sta. Maria del Puig. 1r Premi Falles grans
Galeries relacionades