Natalia Perello
08 de de maig de 2015
Natàlia Perelló, la veu picanyera que triomfa a Berlín
Natàlia és soprano a la Rundfunkchor (Cor de la ràdio de Berlín)
Natàlia Perelló és una jove picanyera que va començar al món de la música, com molts xiquets i xiquetes del nostre poble, a la Unió Musical on va estudiar clarinet tot i que, finalment, va acabar per apostar pel cant líric animada per la grandíssima qualitat de la seua veu.
Una aposta que, a dia d'avui, l'ha dut a obtindre una plaça (per oposició) com a soprano del prestigiós Rundfunkchor de Berlin  (el Cor de la ràdio de Berlín). Aquesta agrupació coral és el cor mixte amb més èxit d'Alemanya. Nombrosos premis, entre ells tres Grammy i bon nombre de premis ECHO Klassik, deixen constància de la qualitat internacional d'esta institució que, des de fa un temps, compta amb el talent de Natàlia. 

Un intens recorregut
Tot i la seua joventut (va nàixer al 1988) Natàlia Perelló ja compta amb un intens (i exitós) recorregut al món del cant. Després de finalitzar els seus estudis de magisteri musical i de cant, primer amb Maria Ángeles Peters i després amb Gloria Fabuell al Conservatori Superior de València, es va traslladar a Berlín per a realitzar un màster d’òpera a la Universität der Künste. Allí va tindre l’oportunitat de realitzar classes magistrals amb artistes amb tant de prestigi com ara Thomas Quasthoff o Barbara Bonney. 
A València durant els anys 2011 i 2012 va formar part de l’Acadèmia de Perfeccionament Plácido Domingo i al 2013 va debutar com a solista amb l’Orquestra de València interpretant el Réquiem de Fauré. 
L’any passat fou quan començà a treballar amb el Rundfunkchor de Berlin (Cor de la radio de Berlín), formació amb la que va debutar amb la Filharmònica de Berlín baix la batuta de Gustavo Dudamel i Simon Rattle i, com ja hem dit adés, als darrers mesos ha obtés una plaça per oposició a aquest cor. 
Al mateix temps, en el camp escènic ha representat rols com Frasquita (Carmen), Despina (Così fan tutte), Sophie (Werther), Amore (Orfeo ed Euridice), Blondchen (Die Entführung aus dem Serail), Susanna (Les nozze di Figaro de Fígaro)…
Recentment ha estat becada per la fundació DAAD per a continuar els seus Projectes a Berlín.

Com diem al titular, Natàlia Perelló, la veu picanyera que triomfa a Berlín i, en breu, a tot el món.











Natàlia Perelló
Natàlia Perelló
Galeries relacionades
Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018
05 de de juliol de 2018

Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018

23é Picanya Rock
14 de de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin
20 de de juliol de 2013

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin

Festes 2013. 19é Picanya Rock
12 de de juliol de 2013

Festes 2013. 19é Picanya Rock

Vídeos relacionats
Mente Abierta - Zuvak
03 de de maig de 2016

Mente Abierta - Zuvak

Templet dels Amants
12 de de febrer de 2016

Templet dels Amants

Presentació Beca.MOS i Red Conecta
16 de de gener de 2014

Presentació Beca.MOS i Red Conecta