dipu_beca_2015_a
14 de juliol de 2015
36 estudiants fan pràctiques formatives a l'Ajuntament durant l'estiu
Reben una beca de 500€ per mes
Com en anys anteriors, durant els mesos de juliol i agost, 36 estudiants estan realitzant pràctiques laborals a diferents departaments municipals. Estes pràctiques estan emmarcades dins el programa "La Dipu te beca" finançat de forma conjunta per la Diputació de València i l'Ajuntament de Picanya.
En esta convocatòria s'han concedit un total de 36 beques amb una durada d’un mes. Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals. 

Obert a totes i tots
Tot i que a altres ajuntaments estes beques s'acoten a determinades titolacions (normalment especialitats tècniques) des de l'Ajuntament de Picanya i des de la primera edició del programa, es va apostar per no limitar el tipus de formació dels estudiants que poden accedir a esta beca i s'admeten i valoren totes les sol·licituds per a, després, en la messura possible, poder acoblar als estudiants als diferents serveis municipals.

Per a més
També es va decidir que en lloc de que un becari/a estiguera ocupant un lloc durant dos mesos (com també passa a altres ajuntaments) les beques tindrien una durada d'un sol mes amb el que, cada any, serien el doble d'estudiants els que podrien accedir a estes beques. 
De la mateixa manera, es va optar per donar preferència a aquells estudiants que no hagueren disfrutat de la beca en anys anteriors i garantir així, la màxima difussió.
Estes messures van encaminades a aconseguir que sigueren molts (quants més millor) els estudiants del nostre poble que pugueren incorporar als seus curriculums esta experiència laboral real.    

 

dipu_beca_2015_a
dipu_beca_2015_b
Galeries relacionades
23é Picanya Rock
14 de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festes 2013. 19é Picanya Rock
12 de juliol de 2013

Festes 2013. 19é Picanya Rock

Vídeos relacionats
Mente Abierta - Zuvak
03 de maig de 2016

Mente Abierta - Zuvak

Templet dels Amants
12 de febrer de 2016

Templet dels Amants