popscorn
23 de setembre de 2015
Tapes, comerç i "Pop's Corn" per al cap de setmana
Tres propostes diferents i complementàries ens animen a eixir de casa
Este cap de setmana del 26 i 27 de setembre arriba ben carregat d'activitat. D'una banda quasi 20 establiments hostalers del nostre poble celebraran la sisena PicaNYAM! Ruta de la tapa per Picanya, d'altra banda, el diumenge el xicotet comerç eixirà de nou al carrer en una nova edició de "Comerç Obert" i eixe mateix dia la companyia Maduixa Teatre oferirà el seu espectacle "Pop's Corn" al pati de l'escola Ausiàs March. Dos dies intensos per a no parar a casa.


6a PicanNYAM! Ruta de la tapa

Quasi vint establiments hostalers del nostre poble et conviden a una nova edició de la PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya. Una sisena edició que, de nou, esdevindrà una magnífica excusa per a trobar-se amb amics, amigues, família... i fer un "tour gastronòmic" en el que descobrir el bo i el millor de les cuines dels bars i restaurants del nostre poble.


Per sols 2 euros
Com en les cinc edicions anteriors, el preu per tapa i beguda es manté en sols 2 euros. Un preu ben ajustat per a estes autèntiques "delicatessen".
L'horari general és dissabte d'11.00 a 23.00h i diumenge d'11.00 a 22.00h. Tot i que cada establiment pot marcar determinades limitacions dels que haurà d'informar degudament als clients.

Pot trobar ací tota la informació d'esta 6a PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya:
http://www.picanya.org/poble/alqueria-de-moret/esdeveniments/i/5175/134/picanyam-ruta-de-la-tapa


Comerç Obert


Este proper diumenge 27 de setembre el xicotet comerç de Picanya tornarà a eixir al carrer per mostrar tot allò que podem trobar a les botigues del nostre poble. En esta nova edició de "Comerç Obert" participen els comerços:

LLUVIA DE ALGODÓN

ESPECIA.L

MAR DE PLATA

XOCOLATE AMB SUCRE

EDICIONS DEL BULLENT I SENDRA MARCO

FOTOESTUDIO IMAGEN

RAMÓN Y VICTORIA

TE COLOR

LOLA SEDUCCIÓ

FILS MERCERÍA

FRUTAS ARANTXA

PERRUQUERÍA LOURDES

IMPREMPTA PICANYA


(fes clics sobre el nom dels comerços per a saber més).Festa concert amb Maduixa Teatre i el seu "Pop's Corn"

El matí del diumenge 27 es completarà amb l'actuació de la companyia teatral Maduixa produccions que ens oferirà POP'S CORN. Un concert musical per a tota la família en el que allò que originariament comença com una prova de sel·lecció per a un concurs de la ràdio, un joc més, esdevé un autèntica festa-concert amb una quinzena de cançons amb veu en directe. Una trama senzilla i simpàtica on tot el públic es divertirà, cantarà i ballarà amb els protagonistes d’aquest nou grup musical. Una gran festasa que no es podeu perdre! L'actuació serà a les 12.00h al pati de l'escola Ausiàs March.

popscorn

Vols veure com és Pop's Corn de Maduixa Teatre? Clica ACÍ
Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Gala de Nadal del Xicotet Começ
23 de desembre de 2015

Gala de Nadal del Xicotet Começ

7a Fira del Xicotet Comerç
15 de juny de 2014

7a Fira del Xicotet Comerç

6a Fira del Xicotet Comerç
16 de juny de 2013

6a Fira del Xicotet Comerç

5a Fira del Xicotet Começ
17 de juny de 2012

5a Fira del Xicotet Começ