cartell_concert_01_imatge
02 de novembre de 2015
Arranca la 5a Temporada de concerts de la Societat Filharmònica
Concert este dijous a càrrec de Joan Tormo, Paula Martínez i Antonio Galera
La Societat Filharmònica “Música i Art” presenta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Picanya la seua cinquena temporada d'activitats culturals. Com en anys anteriors, artistes de prestigi internacional col·laboraran amb artistes radicats al nostre poble i ens oferiran el seu art.

Tot i que encara no està tancat el progama de tota la temporada, este dijous podrem disfrutar el "pròleg" a esta 5a edició, amb el concert que oferiran Joan Tormo al clarinet, Paula Martínez amb la flauta i Antonio Galera al piano amb un repertori amb peces de Camille Saint-Säens, André Jolivet, Ernesto Cavallini, Heitor Villa-Lobos i Astor Piazzolla.cartell_concert_01_imatgeEntrades:

Entrada: Donatiu de 6 euros
Abonament Anual Individual: Donatiu de 30 euros
Abonament Familiar: Donatiu de 75 euros
- Els abonaments tindran un descompte del 33% per a persones empadronades a Picanya o de l'Escola de Música Josep Maria Roig.
- L’abonament familiar serà nominatiu i donarà cabuda a un màxim de 4 persones 
Els abonaments podran adquirir-se els dies 23/10 i 18/12 a la taquilla de la Societat Filharmònica al Centre Cultural o sol·licitant-se prèviament a través de l'adreça electrònica sfmusicaiart@gmail.com. La taquilla romandrà oberta des d’ una hora abans de l’inici del concert.

Normes de funcionament: 
Entrada limitada a l'aforament de la sala. 
Una vegada començat el concert no s'autoritzarà l’entrada a la sala i açò no serà motiu per a la devolució de l’import de la entrada. 
No es permet cap tipus de gravació dels espectacles sense autorització expressa dels artistes. 
Dins de la sala no es permet la utilització de telèfons mòbils. 
Aquesta programació està subjecta a possibles variacions, de les quals s’informarà als abonats sempre que siga possible. 

Col·laboracions
La Temporada Internacional de Concerts “LA FILHARMÒNICA” i els “CURSOS DE MÚSICA” son activitats organitzades per l’ associació cultural sense ànim de lucre Societat Filharmònica “Música i Art”. Si desitgeu ajudar al desenvolupament de les activitats d'aquesta associació podeu fer una aportació econòmica indicant les dades personals de l'ordenant al següent número de compte:
- Titular: Societat Filharmònica Música i Art.
- Núm. de compte: ES17 20386 2398 56 000003531

Més informació a sfmusicaiart@gmail.com 

Direcció artística 
Antonio Galera López

Galeries relacionades