Cor Jove Unió Musical Picanya
09 de desembre de 2015
El Cor jove de la Unió Musical actuà a la Facultat d'Economia
Amb motiu de la trobada de més de 250 economistes
El passat 27 de novembre la Facultat d'Economia de la Universitat de València va reunir en una trobada commemorativa a més de 250 economistes que van finalitzar els seus estudis des de 1971 fins a 1990.

Música picanyera
En esta important trobada, presidida per José Manuel Pastor Degà de la Facultat d'Economia i amb presència del Conseller d'Economia de la Generalitat Valenciana Vicent Soler, la música estigué a càrrec del Cor Juvenil de la Unió Musical de Picanya que va obrir l'acte amb la interpretació del "Veni Creator" i va posar el punt i final de la cerimònia amb el clàssic i ben conegut "Gaudeamus Igitur".
En paraules de Manuela Pardo del Val, vicedagana de la Comunicació i Relacions amb l'Empresa de la Facultat d'Economia: "Para nuestra Facultad fue todo un honor poder contar con esas maravillosas voces, que colaboraron de manera decisiva en el éxito del evento. Enhorabuena por contar en su Unió Musical con un coro de tal calidad y con tan magnífica dirección." Paraules que certifiquen l'èxit de l'actuació dels joves músics del nostre poble.
 

Cor Jove Unió Musical Picanya
Cor Jove Unió Musical Picanya
Cor Jove Unió Musical Picanya
Galeries relacionades