Jocs de PS4
21 de de gener de 2016
PlayStation 4 arriba a la Biblioteca
La nostra biblioteca és la primera de la Comunitat Valenciana en prestar jocs per a esta plataforma
Al novembre de 2013 la Biblioteca i Centre d’Estudi encetà un nou servei de préstec de vídeojocs. Un servei pioner què apostava pels vídeo-jocs com a part de la cultura del segle XXI. La resposta dels usuaris, en la seua immensa majoria, joves, ha estat molt possitiva des dels primer dia i en estos dos anys s’han tramitat milers de préstecs. 

Ara també per a PS4

Ara, en este inici de 2016, el servei s’amplia amb la incorporació dels jocs per a la darrera consola de Sony. La PlayStation 4, era una consola per a la que, per la seua relativa novetat, la Biblioteca no disposava de jocs. De fet, la de Picanya és la primera biblioteca de la Comunitat Valenciana en prestar jocs per a PS4 i títols emblemàtics com ara “NBA 2K15”, “Fifa 2015”, “Call of duty”, “Bloodborn”, “Sombras de Mordor” “Alien isolation”... ja estan disponibles per al préstec. Obviament no són les últimes versions però sí, en molts casos, les penúltimes i per tant suposen una magnífica oportunitat de conèixer estos treballs. 
Ampliació del catàleg disponible
També en esta darrera actualització han arribat nous títols per a les consoles ja disponibles com ara jocs per a la WII (“Kung fu Panda”, “Megamind”, “Descubriendo a los Robinsons”...), títols per a PS3 (“Call of duty”, “Deus ex”, “Dead space”...) i per a XBOX (“Shaun White Snowboarding”, “Bioshock 2”...). Amb totes estes incorporacions els vídeojocs disponibles a la Biblioteca ja ultrapassen els 150 títols.   

Recicla els teus vídeojocs (i fes esport)
Cal recordar que continua vigent l’oferta de bescanviar els jocs que ja no es fan servir per hores de pista de pàdel. Totes i tots els aficionats als vídeojocs tenen per casa jocs als què ja no juguen (arriben versions noves, canvis de consola...), és hora de donar-los una nova vida, és hora de que altres puguen disfrutar-los i és hora de fer un poquet d’esport a l’aire lliure (que també és important), per això si es lliuren els vídeojocs que ja no es fan servir a la Biblioteca, l’Ajuntament regala una hora de pista de pàdel al Poliesportiu per a que jugues amb els teus amics i amigues i pugues descobrir (o gaudir) d’este divertit esport. 





Jocs de PS4
Galeries relacionades
Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018
05 de de juliol de 2018

Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018

23é Picanya Rock
14 de de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin
20 de de juliol de 2013

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin

Festes 2013. 19é Picanya Rock
12 de de juliol de 2013

Festes 2013. 19é Picanya Rock

Vídeos relacionats
Mente Abierta - Zuvak
03 de de maig de 2016

Mente Abierta - Zuvak

Templet dels Amants
12 de de febrer de 2016

Templet dels Amants

Presentació Beca.MOS i Red Conecta
16 de de gener de 2014

Presentació Beca.MOS i Red Conecta