Anell verd. Esquema
26 de de gener de 2016
De Picanya a la platja amb bicicleta
El nou projecte de la Generalitat permetrà arribar fins a Pinedo per mitjà de carril bici
Entre les prioritats del nou govern de la Generalitat Valenciana trobem el nou impuls què ha rebut el projecte conegut com a "anell verd". L'objectiu d'esta iniciativa és l'execució d'itineraris amb interès cultural, paisatgístic i de mobilitat. En total seran més de més de 52 quilòmetres d'un corredor circular destinat a vianants i ciclistes, què voltarà la ciutat de València.

De Picanya a Pinedo
En la part que ens correspon als picanyers hem de celebrar que la Conselleria vol aprofitar al màxim els trams ja existents (recordem que al nostre poble són 17 quilòmetres) i ja ha aprovat definitivament els estudis de planejament del tram de l'anell verd metropolità que discorrerà entre Pinedo i Alaquàs, tot i passant per Picanya, i s'estan contractant els projectes de construcció.

La Conselleria ha destacat que la conformació d'una xarxa ciclista de rang autonòmic forma part d'una política activa de mobilitat sostenible impulsada per la Generalitat, basada en un ús més racional del vehicle privat, la reducció del soroll o la prioritat dels viatges a peu, amb bici o en transport públic. Una aposta per la que el nostre poble ja van decidir-se amb la construcció de 17 Km. de xarxa de carril bici-vianants inteconnectada amb els pobles veïns (Torrent, Paiporta i la zona sud) i amb la ciutat de València i què cada dia fan servir moltíssimes persones per a fer esport, passejar o desplaçar-se.



Anell verd. Tram Picanya-Pinedo
Anell verd. Esquema
Galeries relacionades
Cicle-Passeig per l'Horta
07 de d’abril de 2019

Cicle-Passeig per l'Horta

Cicle passeig comarcal 2017
07 de de maig de 2017

Cicle passeig comarcal 2017

Cicle passeig per l'Horta
29 de d’abril de 2012

Cicle passeig per l'Horta

Vídeos relacionats