lidia_tejero_03
12 de febrer de 2016
La jove clarinetista Lidia Tejero guanya el 3r premi del certamen internacional "Intercentros Melómano"
La final se celebrà a Madrid
La jove picanyera Lidia Tejero, música de la Unió Musical de Picanya i alumna de clarinet del Conservartori Professional de Música de Torrent de 6è d’Ensenyaments Professionals i què, fa ben poc va actuar al nostre Centre Cultural com a part de la programació de la 5a Temporada de Concerts de la Societat Filharmònica "Música i Art" aconseguí el passat 6 de desembre, a Madrid, el tercer premi de la fase final nacional del molt prestigiós certamen internacional d'interpretació "Intercentros Melómano". A esta fase final va arribar després d'aconseguir el prmer premi a la fase autonòmica celebrada el 21 de novembre a Alacant. 

Certamen de prestigi
El Certamen Nacional d'Interpretació “Intercentros Melomano” és una iniciativa de la "Fundación Orfeo" creada l'any 2002 amb l'objectiu de fomentar la participació activa dels alumnes dels conservatoris i centres autoritzats de música en concursos de caràcter professional, en els quals el seu treball i esforç són avaluats per un jurat de reconegut prestigi. Este certamen suma ja. entre les seues dues categories més de 2.500 participants, procedents del 80% dels conservatoris espanyols, i els guanyadors han oferit més de 300 concerts com a part dels premis obtinguts.

Sols ens queda per tant celebrar l'èxit d'esta jove música del nostre poble i estar ben atents a la seua carrera que es promet molt interesant.


Si voleu escoltar la interpretació de Lidia a Madrd ací la teniu:
https://www.youtube.com/watch?v=htvW4Ox2d4c

Si voleu escoltar la interpretació de Lidia a Alacant ací la teniu:
https://www.youtube.com/watch?v=KzHrx8l4ibElidia_tejero_01
lidia_tejero_02
lidia_tejero_03
lidia_tejero_04
Galeries relacionades
Trobada de Cors
01 de juny de 2019

Trobada de Cors

23é Picanya Rock
14 de juliol de 2017

23é Picanya Rock