lidia_tejero_03
12 de de febrer de 2016
La jove clarinetista Lidia Tejero guanya el 3r premi del certamen internacional "Intercentros Melómano"
La final se celebrà a Madrid
La jove picanyera Lidia Tejero, música de la Unió Musical de Picanya i alumna de clarinet del Conservartori Professional de Música de Torrent de 6è d’Ensenyaments Professionals i què, fa ben poc va actuar al nostre Centre Cultural com a part de la programació de la 5a Temporada de Concerts de la Societat Filharmònica "Música i Art" aconseguí el passat 6 de desembre, a Madrid, el tercer premi de la fase final nacional del molt prestigiós certamen internacional d'interpretació "Intercentros Melómano". A esta fase final va arribar després d'aconseguir el prmer premi a la fase autonòmica celebrada el 21 de novembre a Alacant. 

Certamen de prestigi
El Certamen Nacional d'Interpretació “Intercentros Melomano” és una iniciativa de la "Fundación Orfeo" creada l'any 2002 amb l'objectiu de fomentar la participació activa dels alumnes dels conservatoris i centres autoritzats de música en concursos de caràcter professional, en els quals el seu treball i esforç són avaluats per un jurat de reconegut prestigi. Este certamen suma ja. entre les seues dues categories més de 2.500 participants, procedents del 80% dels conservatoris espanyols, i els guanyadors han oferit més de 300 concerts com a part dels premis obtinguts.

Sols ens queda per tant celebrar l'èxit d'esta jove música del nostre poble i estar ben atents a la seua carrera que es promet molt interesant.


Si voleu escoltar la interpretació de Lidia a Madrd ací la teniu:
https://www.youtube.com/watch?v=htvW4Ox2d4c

Si voleu escoltar la interpretació de Lidia a Alacant ací la teniu:
https://www.youtube.com/watch?v=KzHrx8l4ibE







lidia_tejero_01
lidia_tejero_02
lidia_tejero_03
lidia_tejero_04
Galeries relacionades
Actuació de la Unió Musical de Picanya
04 de d’octubre de 2020

Actuació de la Unió Musical de Picanya

Trobada de Cors
01 de de juny de 2019

Trobada de Cors

Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018
05 de de juliol de 2018

Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018

23é Picanya Rock
14 de de juliol de 2017

23é Picanya Rock