DSC_0635
02 de de març de 2016
Taula redona sobre l'evolució de l'esport femení
Una mirada de dones sobre el món de l'esport
Esta vesprada el Centre Cultural de Picanya ha acollit la taula redona "L'evolució de l'esport femení", este encontre ha posat el punt i final a la celebració del 25é aniversari del Recreo-Cross de la Dona.
La taula redona s'ha obert amb l'impressionant testimoni de la primera dona que va còrrer la marató de Boston. S'ha projectat este vídeo, on Katherine Switzer conta la seua història i les dificultats per a còrrer en esta prova l'any al 1962.

La taula redona ha estat conduïda per Paqui Méndez, periodista vinculada a la lluita pels drets de les dones i directora del certamen "Curtmetratges per la igualtat" i ha comptat amb la presència de les esportistes picanyeres, Mara del Valle, atleta i presidenta del club Camesllargues, Carmen Alegre, cinturó negre de kàrate (1r Dan) i Cèlia Ciscar i Cristina Navarro, jugadores i entrenadores del club Picanya Bàsquet.

En este encontre les esportistes picanyeres han comptat les seues experiències com a esportistes de diferents disciplines. Hem conegut des de les dificultats què suposen compatibilitzar la vida familiar i esportiva als resultats de les accions possitives per a la incorporació de les dones al món de l'esport. S'ha parlat de les diferències abismals en la visibilitat i professionalització de l'esport masculí i femení i també del camí avançat tot i el que queda per davant.



DSC_0635
DSC_0637
DSC_0642
DSC_0643
DSC_0644
Galeries relacionades
Art al carrer.
19 de de febrer de 2024

Art al carrer.

Renovació junta directiva Tyrius Picanya
25 de d’octubre de 2022

Renovació junta directiva Tyrius Picanya

Art al carrer 2021
16 de de febrer de 2021

Art al carrer 2021