pontvell1
Arc de Sant Martí - homenatge a menudes i menuts
Novembre 2020

En la lluita contra la pandèmia, menudes i menuts han sigut, i són, un exemple. El seu comportament durant els durs dies del confinament, la seua paciència i disciplina ara, amb la tornada a les escoles... són, sens dubte mereixedors de reconeixement. Així ho ha entés l'Ajuntament de Picanya que va decidir que el Pont Vell, el més emblemàtic dels ponts sobre el barranc, es pinte en homenatge, en gran homenatge als xiquets i les xiquetes de Picanya.

L'Arc de Sant Martí com a símbol de la lluita contra el virus
L'arc de Sant Martí ha esdevingut una icona de la lluita de menudes i menuts en la lluita contra la pandèmica provocada per la COVID-19. Xiquetes i xiquets han dibuixat este element com a símbol dels temps millors que arribaran quan acabe este malson. L'arc de Sant Martí, amb els seus nuvolets, ha plenat finestres, balcons... per això, esta imatge, estos colors, han estat els triats per a este homenatge que el nostre poble vol retre a menudes i menuts.

Un homenatge ben merescut
A principi d'any l'Ajuntament de Picanya ja havia programat els treballs de manteniment i pintura de tots els ponts. L'arribada de la pandèmia va deixar estos treballs pendents i amb la seua represa es va veure la possibilitat de que, en estos treballs ja previstos, es puguera inclore este senzill però, insistim, ben merescut, homenatge als nostres menuts...

  

pontvell1 

pontvell2
 

Localització:

https://goo.gl/maps/EZ8qGz2WCfhtAoJA9

Pont Vell. Entre C/ Senyera i C/ València