DSC_0745
03 de octubre de 2016
Xicotet comerç, de nou, a peu de carrer
Nova edició de la Fira Comercial a l'Av. l'Horta
El passat diumenge 26 de setembre i tot i coincidint amb la 8a PicaNYAM! Ruta de la Tapa el xicotet comerç de Picanya tornà a eixir al carrer per mostrar tot allò que podem trobar a les botigues del nostre poble. En esta nova edició de la Fira Comercial en este nou format participaren els comerços: ATELIER KUTHUMI, PERRUQUERIA LOURDES ZAMORANO, RAMON Y VICTORIA, TÉ COLOR, XOCOLATE AMB SUCRE, ESPECIA·L, FUTUR BIKE, FILS MERCERIA, LOLA SEDUCCIÓ, + QUE MASCOTAS, THE BLACK TOWER, ESPAI MÓN SÀ, CARNICERÍA ISIDORA (UTIEL) i COMITÉ JUMELAGE PANAZOL – MAIRIE de PANAZOL.
També vessant cultural
Com en altres edicions de la Fira Comercial esta mostra també va comptar amb un vessant cultural. En esta edició la música fou protagonista amb les actuacions de Pep Gimeno “Botifarra” i els seus “Romanços de cego” pel matí i el fi de festa a càrrec del grup de música per a menuts i menudes “Carraixet” que va fer cantar i ballar a tot aquell i aquella que es va atrevir a desafiar un oratge un tant complicat.

Podeu trobar totes les imatges a la següent:
http://www.picanya.org/informacio/publicacions/fotografies/galeries-d-imatges/i/10891/219/fira-comercialGaleries relacionades
Vídeos relacionats