tractament_mosquit_tigre_012
03 de de novembre de 2016
Increment (i millora) dels tractaments contra el mosquit tigre
Les subvencions de Diputació de València i Federació Valenciana de Municipis permeten la millora
En les darreres setmanes els tractaments permanents front al mosquit tigre han estat millorats. Donat que es tracta d'una plaga nova poc a poc van apareguent nova formes de control, en concret, des de finals de l'estiu l'Ajuntament de Picanya ha començat a fer servir un nou producte anomenat Bacilus Thurigiensis.

Control ecològic
Este nou tractament està destinat a l'eliminació de les larves, esta és la fase més efectiva per al control del mosquit i es realitza amb este Bacilus Thurigienses, una bactèria que ataca les larves del mosquit tigre però que no produix cap dany a altres insectes. És un producte natural i ecològic.

Subvencions rebudes
En els darrers mesos l'Ajuntament ha sol·licitat acollir-se a tots els programes d'ajudes i subvencions públiques destinades al control del mosquit tigre. Els tractaments actuals (i els dels propers mesos) compten amb el suport de les ajudes de la Diputació de València i també de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Prevenció
En tot cas és ben important recordar que la precaució i prevenció de la cria són les dues messures més importants a l'hora del control del mosquit. Per tant vos animem a seguir estos consells:
http://www.picanya.org/poble/entorn-i-oratge/accions/i/6470/156/recomanacions-per-a-evitar-la-propagacio-del-mosquit-tigre


tractament_mosquit_tigre_01
tractament_mosquit_tigre_012