cartell_festes_MD_Montserrat_2021
01 de de setembre de 2021
Festes de la Mare de Déu de Montserrat
Actes culturals i tradicionals amb aforament control·lat i compliment de les messures de prevenció del contagi del COVID

Com tantes coses previstes per a 2020, les Festes de la Mare de Déu de Montserrat, van quedar ajornades. Ara, en una situació difícil, però molt diferent a la de fa un any, les Clavariesses de la Mare de Déu de Montserrat, han volgut fer un pas més en esta tornada a la normalitat en la que ens trobem.

Programa adaptat
Les Clavariesses, Carme Bermell SalvadorÁgueda Corrales Vilanova, Elena Fort Tronch, Júlia Marí Guaita, Teresa Martínez Martínez, Arantxa Regal Hernándezamb la Clavariessa Major Encarna Tronch Planells al capdavant, han volgut enllestir un programa adaptat a les circunstàncies actuals on trobar des d'activitats tradicionals a activitats culturals.
En totes elles s'aplicarà un estricte protocol covid i en totes elles es compta amb la necessària col·laboració i responsabilitat per part de la ciutadania a l'hora de fer d'estes Festes en honor de la Mare de Déu de Montserrat un pas més cap a la desitjada normalitat.

Teniu el PROGRAMA COMPLET ACÍ.

 

cartell_festes_MD_Montserrat_2021

 

Notícies relacionades