cartell_picaarts_2014_apaisat_web
20 de de febrer de 2014
Ja tenim programa per a la nova edició de PicaArts!
Sis espectacles de teatre de carrer tornaran a plenar Picanya
Des del Departament de Cultura ja s'ha fet públic el programa de la nova edició de la Mostra d'Arts Teatrals de Carrer "PicaArts" que, per segon any se celebrarà al nostre poble el dissabte 22 de març. Des del 10.00h i fins a les 19.00h sis companyies de primer nivell oferiran espectacles en les que la màgia, l'humor, les acrobàcies, la música... aniran succeint-se per diferents punts del nostre poble.
Els especacles de carrer, els cinc primers, són, per suposat gratuïts. Per al darrer espectacle, el de les 19.00h al Centre Cultural sí caldrà adquirir una entrada.
"PicaArts" naix fruit de l’acord entre l’Ajuntament de Picanya i l’empresa 23 ARTS Brothers Projeccions, i pretén ser una oportunitat única per conèixer les darreres produccions de teatre de carrer de companyies d’àmbit nacional. Un tast teatral suggerent, estimulant i divertit, adreçat a tots els públics, a la vegada que un punt d’encontre entre professionals del sector de les arts escèniques interessats en el teatre de carrer.

Podeu trobar la informació completa: ACÍ


cartell_picaarts_2014_apaisat_web






Galeries relacionades
Vídeos relacionats