13_lapinta_web
03 de setembre de 2015
19 establiments hostalers et conviden a disfrutar la 6a PicaNYAM! Ruta de la Tapa
26 i 27 de setembre
Quasi vint establiments hostalers del nostre poble et conviden a una nova edició de la PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya. Una sisena edició que, de nou, esdevindrà una magnífica excusa per a trobar-se amb amics, amigues, família... i fer un "tour gastronòmic" en el que descobrir el bo i el millor de les cuines dels bars i restaurants del nostre poble.

Per sols 2 euros
Com en les cinc edicions anteriors, el preu per tapa i beguda es manté en sols 2 euros. Un preu ben ajustat per a estes autèntiques "delicatessen".
L'horari general és dissabte d'11.00 a 23.00h i diumenge d'11.00 a 22.00h. Tot i que cada establiment pot marcar determinades limitacions dels que haurà d'informar degudament als clients.


Concursos i premis
Guanya 10 tapes! Segueix els comptes de twitter i/o facebook de l'Ajuntament i comparteix la informació d'esta sisena PicaNYAM! Ruta de la tapa per Picanya i participaràs en el sorteig de 10 tapes.
Dos sopars o dinars per a 2 persones. Fes-te amb un fullet d'aquesta sisena PicaNYAM! Ruta de la tapa per Picanya i sol·licita que et fiquen el segell d'aquells establiments on et prengues una tapa. Quan tingues 6, deposita'l al propi establiment i participaràs en el sorteig de dos sopars o dinars per a 2 persones.

Pot trobar ací tota la informació d'esta 6a PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya:
http://www.picanya.org/poble/alqueria-de-moret/esdeveniments/i/5175/134/picanyam-ruta-de-la-tapa
--------------------------------------------------------


 
Alqueria la Seu
Tistafer
Bar l'Horta
Pecat Diví
Celler Peamflo
Bon Apetit
Cassola_no
Cassola
La Lluna
Aitana
Albabel
Las Palmera
La Pinta
Estem Ací
Bar Ángel
Bar Avenida
Pensat i Fet
Canari
Hostal Nova Picanya