premiats_6a_ruta_tapa
21 de octubre de 2015
El Bar Pensat i Fet torna a guanyar el premi a la millor tapa
Bar Canari i Bar Avenida, segon i tercer classificats
Este matí, Josep Almenar, com a Alcalde del nostre poble, ha lliurat les plaques commemoratives als tres establiments guanyadors dels premis a les millors tapes per votació popular, corresponents a la 6a edició de la PicaNYAM! Ruta de la tapa per Picanya d'este passat mes de setembre.

Premiats
En esta 6a edició els clients van lliurar un total de 499 butlletes amb un total de 1451 vots vàlids. L'establiment guanyador ha estat el bar "Pensat i Fet" que tornà a fer-se amb el primer premi gràcies a la seua tapa "Cordón Bleu", una tapa que fou triada la millor també en l'anterior edició de la Ruta de la Tapa i que en esta edició va rebre un total de 131 vots. El segon lloc, com en l'edició anterior fou per al bar Canari i la seua proposta "Tatín de morcilla" amb 101 vots. La tercera posició fou per al Bar Avenida que es fa amb el seu primer guardó amb la seua "Carrillada a la miel" i gràcies als 81 vots rebuts.

En xifres
Segons les dades aportades pels 19 establiments participants en esta nova PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya foren més de 10.000 els clients que van rebre en estos dos dies de ruta i quasi 21.000 les tapes venudes amb una mitjana superior a les 1.000 tapes per establiment. Un reconeixment de públic que ens parla del bon treball dels nostres hostalers i de la qualitat de les seues propostes que fan de la ruta picanyera una de les més exitoses de les nostres rodalies.  


premiats_6a_ruta_tapa