bnr_viatge_neu_2016
15 de gener de 2016
Prop de 100 escolars ixen este diumenge cap a la neu
Nova edició del viatge al Pirineu per a aprendre a esquiar
Malgrat que l'hivern semblava no estar decidit a arribar i la neu no acabava de caure a les muntanyes, finalment esta setmana ha arribat l'oratge propi d'estes dates i la neu ha permés obrir l'estació de Port Ainé al Pirineu de Lleida. Una enorme alegria per als quasi 100 xiquets i xiquetes (30 més que en l'edició anterior) dels cursos de 5é i 6é de primària de les nostres escoles Baladre i Ausiàs March que este diumenge encenten la seua participació a una nova edició del viatge que cada dos anys organitza el Servei Municipal d'Esports amb la col·laboració dels dos centres educatius.

Un paisatge completament diferent i un esport nou
L'objectiu d'esta iniciativa és facilitar que els nostres escolars puguen gaudir, durant una setmana (fins al dia 21), del contacte amb un entorn natural tan diferent al nostre i aprendre les tècniques bàsiques de l'esport de l'esquí.
Els i les escolars viatgen acompanyats per 9 monitors i monitores experimentats que seran els encarregats de garantir la seguretat i comoditat de menuts i menudes pel que estem segurs que, de nou, els nostres escolars gaudiran d'una fantàstica experiència en la millor companyia.

Informació permanent
Com en anys anteriors l'Ajuntament, per mitjà d'esta plana web i les seues xarxes socials, oferirà informació (cròniques, fotos...) sobre com ha anat cada jornada.
Podreu informar-vos ací:
http://www.picanya.org/persones/esports/esdeveniments/apren-a-esquiarGaleries relacionades

Viatge a la neu 2022

Divendres 08 d'abril

Viatge a la neu 2022

Dijous 07 abril

Viatge a la neu 2022

Dimecres 6 d'abril

Viatge a la neu 2022

Dimarts 5 d'abril

Viatge a la neu 2022

Dia 4 d'abril

Viatge a la neu 2020

Imatges del viatge per a aprendre a esquiar de l'alumnat dels centres educatius públics del nostre poble. 2a fotogaleria

Viatge a la Neu 2020

Imatges del viatge per a aprendre a esquiar de l'alumnat dels centres educatius públics del nostre poble.

Viatge a la neu 2018

Imatge dels escolars a la neu per a aprendre a esquiar

Viatge a la Neu 2016

Imatges del viatge a la neu 2016. Gener 2016. Port Ainé. Pirineu de Lleida. Norant-sis escolars de 5é i 6é dels centres educatius Auisàs March i Baladre

Viatge a la neu 2014

Imatges del viatge a la neu dels nostres escolars entre el 19 i el 23 de gener de 2014. Imatges enviades diàriament des del Pirineu.
Notícies relacionades

Més de 70 escolars participen en el viatge a la neu d'enguany

Per primera vegada es pot seguir el viatge via twitter i facebook municipals