El proper dimedres  27 de desembre, des de les 19.30h se celebra l'11a San Silvestre picanyera. El recorregut afecta a les vies: Pl. País Valencià, Pl. Major, C/ Senyera, Av. Sta. M. del Puig, C/ Ramon y Cajal, C/ Dr. Herrero, C/ Bonavista i Av. Ricardo Capella.
Tot i que el trànsit sols es talla durant el pas dels participants (molt breu) i que no hi ha cap limitació d'estacionament sí que cal prestar atenció si anem a circular amb vehicle motoritzat durant la celebració de la prova.

11a San Silvestre
Ja està tot preparat per a celebrar la prova esportiva més divertida de l'any. Arriba l'hora d'acomiadar 2023 a la carrera i amb bon humor.
Com en anys anteriors l'Ajuntament de Picanya i el club d'atletisme Camesllargues organitzen una nova edició de la Sant Silvestre que tindrà lloc el dimecres 27 de desembre amb eixida a les 19.30 des de la Plaça del País Valencià i un recorregut de 2 kilòmetres.


Premis per a les millors disfresses
Com en altres edicions l'organització premiarà les millors disfresses pel que vos animem a vindre ben guapes i guapos i, sobretot, ben divertits i divertides.

Cursa solidària
Aquesta prova no té caire competitiu però sí vol ser una cursa solidària. En eixe sentit els membres del club Camesllargues recolliran  productes bàsics com ara oli, llegums o sucre que aniran a parar a Caritas Picanya per als repartiment entre les famílies ateses per esta organització. 

 

cartell san silvestre 2023


 

 

 

 

 

Vídeos relacionats
11a San Silvestre Picanyera
27 de de desembre de 2023

11a San Silvestre Picanyera

10a San Silvestre Picanyera
29 de de desembre de 2022

10a San Silvestre Picanyera

9a San Silvestre Picanyera
30 de de desembre de 2019

9a San Silvestre Picanyera

8a San Silvestre
28 de de desembre de 2018

8a San Silvestre

Notícies relacionades
Acomiada l'any corrent i rient
20 de de desembre de 2023

Acomiada l'any corrent i rient

Celebrada la 10a San Silvestre picanyera
30 de de desembre de 2022

Celebrada la 10a San Silvestre picanyera

Acomiada l'any correguent i amb humor!
20 de de desembre de 2022

Acomiada l'any correguent i amb humor!