VINCLES FOTO 1

Diumenge  30 de setembre,

a les 18.00h

CIRC BOVER (Mallorca) 
presenta VINCLES 
(amb la col·laboració del  Circuit Cultural Valencià).

A partir d’un senzill element: canyes de bambú, es construeix una espectacle que transmet l’elegància i la tècnica de les arts del circ. Un espectacle totalment innovador i sense precedents. 

PREMI ZIRKOLIKA 2016: Millor espectacle per votació popular.   PREMI MOVE AWARD 2016: Millor espectacle de teatre visual d’Europa. PREMI FETEN 2016: Millor espectacle de carrer.    PREMI ATAPIB 2016: Millor espectacle. PREMI NOCTÍVAGOS 2018:  Primer premi IX Certamen Inter- nacional de Teatre de Carrer.

Vídeo de l'espectacle ACÍ

 

************************* 

emportats 1

Diumenge 21 d’octubre,

a les 18.00h LA TRÓCOLA CIRC (Alacant) 

presenta EMPORTATS. 
(amb la col·laboració del   
Circuit Cultural Valencià).

Espectacle de circ d’alt nivell tècnic que combina diferents disciplines: acrobàcia, malabars, música, investigació i manipulació d’ objectes (portes).
El joc amb el que és visible i no visible, fent ús dels llenguatge musical, de l’humor, del poètic, submergeix al públic en un atractiu viatge pels sentits. 

Un espectacle en el que la coordinació, la precisió i l’energia supera els límits establerts. 

Vídeo de l'espectacle ACÍ


************************* 


maduixa

Diumenge  25 de novembre

a les 12.00h 

MADUIXA TEATRE (València) 

presenta MULÏER (amb la col·laboració del   Circuit Cultural Valencià).

Espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. Emocions i poesia visual. Homenatge a totes les dones que al llarg de segles i segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitat per mantindré viu el jo salvatge i que reclamen el dret a ballar i córrer lliurement per la nostra societat. 

PREMI MORITZ 2016: Millor estrena Fira Tàrrega. PREMI MAX 2017: Millor espectacle de carrer. PREMI MAX 2017: Millor composició musical. PREMI UMORE AZOKA 2017 Millor espectacle. 

Vídeo de l'espectacle ACÍ
Notícies relacionades