PENDENT NOVA PROGRAMACIÓ
 

 
 
DARRERS ESPECTACLES: 
 
El dijous 7 d'abril (20.00h) el Centre Cultural de Picanya acull la representació del monòleg "Yonquis del dinero". Un text al voltant del llibre "YONQUIS DEL DINERO: Las diez grandes historias de la corrupción valenciana " de Sergi Castillo a càrrec del còmic valencià Xavi Castillo i la seua companyia Pot de Plom.

 

"Yonquis del dinero" és un passeig entre els deu casos de corrupció de més impacte que durant 25 anys hem viscut a la Comunitat Valenciana, alguns dels quals encara s'estan jutjant; un fresc històric i un exercici de memòria perquè no oblidem i que no torne a succeir.

 

ENTRADES

Cal emplenar aquest FORMULARI DE RESERVA D'ENTRADES

Únicament es poden reservar 2 entrades per persona.
Una vegada hages complimentat i enviat el formulari, en els dies posteriors, rebràs un correu en el que et confirmaran la reserva i els dies, horari i lloc en que has de recollir les entrades.
Les entrades que no siguen recollides en el termini establert es tornaran a posar a disposició de la ciutadania.

Activitat gratuïta. AFORAMENT LIMITAT. Imprescindible inscripció i confirmació de les entrades. 

LES BUTAQUES SERAN ASSIGNADES  PER ORDRE D'INSCRIPCIÓ. És important que les sol·liciteu quan estigueu segurs que aneu a assistir. 

D'acord amb les normes sanitàries vigents l'ús de la mascareta és obligatori durant el temps de permanència en el Centre Cultural.

 

cartell_yonkis_del_dinero

 

 

 

 

 

 

______________________


El diumenge 9 d'abril a les 18.00h el Centre Cultural acull la representació d'"Akäshia, el viatge de la llum" a càrrec de la companyia El cau de l'Unicorn.

“AKASHIA, el viatge de la llum" és el recorregut vital de l'Alba, des del seu naixement fins a la seua serena vellesa... un camí ple de màgia, aventures fantàstiques i llibres.
Al costat de l'Alba coneixerem el "País de les coses perdudes" i el "Mon dels personatges que encara no han estat inventats"... i també el mític "Mon Perdut d'Akäshia", on es troba la biblioteca més important d'aquest sector de l'Univers
El viatge de la llum és -també- un musical de grans titelles i actors i actrius en llum negra.... 17 cançons originals... que -en sinèrgia amb els 53 titelles, 5 actors/manipuladors i un centenar d'elements escenogràfic- recrearan el mon dels somnis, on “tot és possible”. 

Entrades:
Cal emplenar este FORMULARI DE RESERVA D'ENTRADES

Únicament es poden reservar 4 entrades per persona. Una vegada hages complimentat i enviat el formulari, en els dies posteriors, rebràs un correu en el que et confirmaran la reserva i els dies, horari i lloc en que has de recollir les entrades. Les entrades que no siguen recollides en el termini establert es tornaran a posar a disposició de la ciutadania.

Activitat gratuïta. AFORAMENT LIMITAT. Imprescindible inscripció i confirmació de les entrades. 

LES BUTAQUES SERAN ASSIGNADES  PER ORDRE D'INSCRIPCIÓ. És important que les sol·liciteu quan estigueu segurs que aneu a assistir. 


L'ús de la mascareta és obligatori durant el temps de permanència en el Centre Cultural.

 

 
cartell_akashia_A3